backdrop-72250_960_720.jpg
© AK
VVJ:N ALAISET TARINAPOHJAISET VALJAKKOKILPAILUT

PVM 01.05.2019 / VIP 30.04.2019

KUVITUSKUVA © AK

Kilpailut järjestetään 01.05.2019

Viimeinen osallistumispäivä 30.04.2019

Osallistumiset sähköpostiin humpauttaja@hotmail.com otsikolla VVJ001

Vastuuhenkilö on Ponnie (VRL-14761)

Luokkiin otetaan 30 ratsukkoa

Yhdeltä ratsastajalta 3 ratsua/luokka

Hevonen saa osallistua valjakkokilpailuissa kahteen osakokeeseen!

VRL-tunnus pakollinen, VH-tunnus vapaaehtoinen

Huomioi osallistumismuoto:

humpauttaja@hotmail.com, Otsikoksi VVJ001

 

Luokka [rv]

Ratsastaja (VRL-tunnus) - Hevosen nimi VH-tunnus

Teksti

VALJAKKOKILPAILUT

Helmen talli (HELM1375) järjestää VVJ:n alaiset valjakkokilpailut Valmennustalli Linnakotkan tiloissa.

 

Paikan päällä luvassa armotonta kisailua, mutta sen lisäksi lapsille ja nuorille on järjestetty vappupäivän äxöniä sekä ponitalutusta.

 

Toimistolla tallin isäntä Kari tarjoilee simaa, munkkia ja tippaleipää! Tervetuloa kilpailemaan!

OSALLISTUJAT / TULOKSET

Kaikki luokat omaperäisyyden ja kekseliäisyyden perusteella tuomaroi Ponnie (VRL-14761)

Luokka 1 - Noviisi koulukoe yksilöille  

1. Viixi (VRL-13923) - A.D. Ghost Sin VH19-017-0098

Tuomarin kommentti: Ihana tarina! Vaikka kilpailua ensimmäisestä sijasta ei tällä kertaa harmillisesti pahemmin ollut, oli tarina mukaansatempaava ja meno oli ihanan vappuisaa! 

"Oli taas aika lähteä Synnin kanssa näyttämään meidän taitoja valjakkojuttujen parissa. Poni oli tavoistaan poiketen kovin villinä saapuessamme kisapaikan pihaan. Siinä sitten rauhoittelimme yhdessä tallityttöjeni kanssa tätä riehakasta ilmestystä, kai Kari sille simaakin yritti jossain vaiheessa tarjoilla, josko sillä rauhoittuisi.. Eilinen tapahtuma keskustassa varmaan vaivasi oriparan mieltä vieläkin, olihan se törmännyt torilla hurjaan teekkarikulkueeseen ja pelästynyt pahemman kerran. Onneksi saimme yhteistyön tuloksena Synnin lopulta rauhoittumaan ja valmiiksi valjakkovaunujen eteen. Kiinnitimme kärryihin muutaman ilmapallon ja serpentiiniä ollaksemme vapputeemaan sopivan näköisiä. Minä tietysti hyppäsin itse ohjaksiin, poni kun on niin miellyttävä ohjastettava.

 

Itse suoritus sujui mielestäni aikalailla nappiin, Synti oli hieman tahmea alussa, mutta loppua kohti alkoi fiilis löytyä ja ori toimi hienosti. Jalkauduin kärryjen kyydistä ja purimme Synnin yhdessä tallityttöjen kanssa valjaista. Kun tytöt lähtivät kävelyttämään Syntiä, suuntasin itse kohti toimistoa mielessäni se vappumunkkimainos, jonka olin havainnut kisoihin osallistuessani. Kari vastaanotti minut suurella iloisella hymyllä ja vapputoivotuksella. Vaihdoin pienen määrän käteistä munkkiin, joka oli juuri niin makoisa kun olin mielessäni kuvitellut. Nautiskellessani munkkia kuulin ulkoa tutun vappulaulun sävelmiä. Tallilaiset olivat laittaneet ihan lekkeriksi ja alkaneet laulamaan. Työnsin viimeisen munkin palan suuhuni ja lähdin ulos kuuntelmaan paremmin kaunista laulua."

Luokka 2 - Noviisi tarkkuskoe yksilöille

 

Luokka 3 - Vaativa koulukoe yksilöille 

 

Luokka 4 - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille 

LUOKAT

Luokka 1 - Noviisi koulukoe yksilöille (1 osallistujaa)
Kirjoita tarina, runo tai muu tekstituotos johon sisällytät seuraavat sanat: sima, teekkari, tori, vappumunkki, ilmapallo, laulu.

 

Luokka 2 - Noviisi tarkkuskoe yksilöille (0 osallistujaa)
Oi voi, Linnakotkan tallitytöt ovat erehtyneet luulemaan sinun hevosesi perässä olevia vaunuja omikseen. He ovat ennättäneet koristella vaunut palloilla, serpentiineillä ja muilla vappuaiheisilla koristeilla. Sinua kuulutellaan jo valmistautumaan lähtöön, mutta miten hevosesi suoriutuu kun vaunuissa roikkuu ties minkälaista koristetta? Kirjoita tarina, runo tai tekstari, jonka lähetät tutuillesi suorituksen jälkeen. Myös piirroksella voi osallistua.

 

Luokka 3 - Vaativa koulukoe yksilöille (0 osallistujaa)
Kirjoita tarina, jonka jokainen lause alkaa hevosesi lempinimen kirjaimilla. Esimerkiksi jos hevosesi kutsumanimi on Polle, kirjoitat tarinan jossa on viisi lausetta jotka alkavat P, O, L, L ja E kirjaimilla. Hauskin tarina voittaa!

 

Luokka 4 - Vaativa tarkkuuskoe yksilöille (0 osallistujaa)
Munkkimysteeri. Karin tallitoimistolla myydyt munkit ovat kateissa. Mihin munkit ovat kadonneet? Miten sinä tai sinun hevosesi liittyy mysteeriin tai sen ratkeamiseen? Hauskimman, hurjimman ja kekseliäimmän munkkimysteerin kirjoittanut voittaa. Osallistua voi tarinalla tai sarjakuvalla.

kenka.png